Op zoek naar king louie kleding online?

king louie kleding online

De kleurrijke pareltjes toveren spontaan een glimlach op je gezicht! King Louie kleding wordt bovendien op een duurzame wijze geproduceerd en het merk is lid van de FWF Fair Wear Foundation. Ma Vrij vóór 21.00 uur besteld. zelfde dag gratis verzending! Gratis verzending naar NL, BE, DE., LU, FR, AT en UK. Alle overige landen gratis vanaf 250. Elke werkdag nieuwe items online.
moderator event
De oprichters van King Louie stonden in de jaren 80 op de markt met mooie vintage kleding. Die markt, dat was gewoon de Noordermarkt, in de Jordaan King Louie heeft zn basis in Amsterdam en daar is het merk trots op. Vanaf 1985 zijn de jurken, rokken en andere mode-items van King Louie bezig de internationale modewereld te veroveren. King Louie past uitstekend in de hedendaagse retro-trend. King Louie online.
psychiaterstortelder.nl
Jurken SALE Webshop King Louie.
Bekijk alle resultaten. De King Louie jurken zijn beroemd om de goede pasvorm. Met deze fijn geprijsde exemplaren, kun jij nu altijd zon favoriet in de kast hebben. Wordt het een bloemenjurk, een op vintage pin-up geïnspireerd jurkje of een klassieker? Titel: A Z. Titel: Z A. Kies een categorie. Jassen En Blazers. Wis filter Doorgaan. Kies een subcategorie. Wis filter Doorgaan. Kies een maat. Wis filter Doorgaan. Kies een kleur. Wis filter Doorgaan. Kies een materiaal.: Gebreid Met Streep. Geweven Met Stretch. Jersey Met Streep. Jersey Met Structuurdessin. Jersey Rib Met Streep. Wis filter Doorgaan. Titel: A Z. Titel: Z A. Zoek een winkel. Jassen en Blazers. Gebreid met streep. Geweven met stretch. Jersey met streep. Jersey met structuurdessin. Jersey rib met streep. Wis filter Doorgaan. Gratis verzending v.a. 4995, binnen Nederland. 14 dagen bedenktijd. Persoonlijke klantenservice: 310203300062. Bespaar op dit artikel! Bestel nu Toegevoegd. Bestel nu Toegevoegd. Betaal veilig online met iDeal. Stel een vraag. Alle maten worden direct op het lichaam gemeten. Geweven non-stretch kleding.
De prijs-kwaliteitverhouding van King Louie is erg fijn, de kleding gaat ook lang mee. De Klaproos verkoopt al sinds het openen van de winkel in 1999 King Louie, en het blijft een van onze bestverkochte merken vanwege de veelzijdigheid en de optimistische insteek van het merk.
King Louie kleding online bestellen Retromantiek.be.
Over King Louie. Over King Louie. King Louie is een merk voor vrouwen met een eigen stijl, die een passie hebben voor het creëren van authentieke en klassieke looks. Wars van fast fashion en massaproductie. King Louie is ruim 30 jaar geleden ontstaan midden in het creatieve hart van Amsterdam. Onze kleding is op vintage geïnspireerd: we maken eigentijdse vertalingen van traditionele stijlen en kwaliteiten.
Eigentijdse vertalingen worden gemaakt van traditionele stijlen, dessins en kwaliteiten. King Louie is vriendelijk en vrolijk en wil met haar kleding consumenten vooral blij maken. Sociaal en bescheiden, niet opdringerig en vol positiviteit en passie in het maken van mooie producten.
King Louie Kleding voor dames online kopen ABOUT YOU.
Kleding van King Louie. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang leuke aanbiedingen. Ik wil in de toekomst graag per e-mail geïnformeerd worden over de laatste trends, aanbiedingen en waardebonnen van ABOUT YOU. Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden. 30 dagen retourrecht. Gratis hotline ma t/m zo, 8-22 uur. 0800 / 778 71. Trusted Shops koperbescherming. Veilig online winkelen met BeCommerce!
King Louie Official Webshop, Vintage-inspired dameskleding!
Shop favoriete prints. Ja, ik schrijf me in voor de King Louie nieuwsbrief met inspiratie en informatie over nieuwe items, sale en acties. Ik heb de privacy statement gelezen en ga ermee akkoord. Accepteer de privacy statement om door te gaan.